diumenge, 25 d’abril del 2010

Sant Jordi 2010!!!


Impressionant! Sant Jordi va ser impressionant! Tant les actuacions de la vilatukada com les de la resta de colles i batukades! Gràcies Sant Jordi per haver-nos convidat, tots els de la vilatukada ens ho vam passar molt bé.
El divendres en l'escenificació de la llegenda de sant jordi,on varem acompanyar el drac juntament am la Draktukada i més tart varem acompanyar el cavaller a la pujada! varem ser molt ben rebuts per tota la gent. El dissabte va ser el plat fort, a la vilatukada ens va tocar acompanyar la bèstia de Mancor! totes les bèsties eren impresionants i el correfoc va ser una passada, ens va agradar molt tocar tots junts acompanyant el correfoc i després varem poder veure en acció a la Dractukada, un concertasso! enhorabona! i per acabar el nostre concert que també va sortir beníssim! i després una gran gresca!

Moltes gràcies a sant jordi, a la col·laboració de la gent de la dractukada i a tots els que us vau unir i vau fer ambient! ens va encatar i esperam tornar a tocar en qualsevol de vosaltres aviat!

Us deixo aquest link amb l'article de la festa al diari dBalears: http://dbalears.cat/arxiu/pdf/841/53


salut i renou!!!!

1 comentari:

  1. Impressionant!!!!!! visca sa Draktukada i visca la vilatucada i tota la resta de colles!

    ResponElimina